nemarinuoklaiko

16 articles

Eimantė Juršėnaitė, LRT.lt

Nors barbekiu kultūra vis labiau populiarėja, daugelis vis dar klaidingai mano, kad tai tas pats, kas kepimas grilyje. Iš tiesų barbekiu kepsninėje galima iškepti beveik viską, net ir morengų pyragą ar krembriulė, sako Lietuvos barbekiu kepėjų asociacijos narė Halina Bovševič. Pasak jos, barbekiu ga...

Andrius Užkalnis

Kai prieš tris dešimtmečius atkūrinėjome laisvę, turėjome gerą supratimą, kaip mes gyvensime, kai viskas bus gerai. Kiekvienam, kas nori, po namą ir (arba) sodybą. Kaip Švedijoje. Kiekvienai šeimai – po du automobilius. Kaip Vokietijoje. Parduotuvės didelės ir pilnos visko, kaip Amerikoje. Ir dar ka...

Julija Vercinskė

Demokratiškas ir lengvai prieinamas patiekalas, kurį galima gaminti ir valgyti bet kur, paruošiamas iš prieinamų Lietuvoje produktų, visiems suprantamas ir mėgstamas visų – tiek pareigūnų, tiek kostiumuotų ministerijų darbuotojų ir elegantiškų damų. Būtent taip burgerį apibūdina „Vilnius Burger Fest...