mėsos kukuliai

12 articles

Mėsos kukulius galima paruošti pačiais įvairiausiais būdais. Daug kas esame kepę mažus mėsos kukulius tiesiog keptuvėje, ar troškinę lengvame padaže, ar tiesiog virėme sumetę į sriubą. Bet ar esate mėsos kukulius troškinę barbekiu padaže? Su barbekiu padažu mėsos kukuliai išties įgauna visai kitą sk...

Italų virtuvės šefas Gian Luca Demarco laidoje „Gardu gardu“ pagamino sriubą, kuri padės atgauti jėgas po visų švenčių, sušildys šaltais žiemos vakarais ir kaip juokauja pats šefas – netgi bus soti. Galbūt netikėta, bet šį kartą šefas pasiūlys azijietišką sriubos variantą, kur maišysis aštrumas, gai...

Populiaraus maisto tinklaraščio „Ant medinės lentelės“ autorė Kristina Pišniukaitė dalijasi kukulių receptu ir sako, kad ją žavi kukulių universalumas: „Gaminu juos įvairiomis formomis – su makaronais patiekiamus itališkus, azijietiškas jų variacijas, veganiškas versijas, pavyzdžiui, falafelius. Su ...

Pasaulyje šalia įprastos bei vegetarinės mitybos populiarėja dar viena kryptis – fleksitarų. Jų mitybos pagrindas – daržovės ir augalinės kilmės produktai, nes jie mažiau teršia aplinką. Tačiau šios mitybos šalininkai retkarčiais mėgaujasi ir mėsa. Prie naujų tendencijų taikosi ir maisto gamintojai,...