Aistė Švetkauskė

15 articles

Roma Macijauskaitė

„Dažniausiai žmonės ima sveikai maitintis tada, kai jau suserga. Taip jau šiuolaikinis žmogus sudėtas, kad tol, kol viskas gerai, pirmenybę teikia įprastam gyvenimo būdui ir pokyčiams nesiryžta“, – sako „Good Food Studio“ paskaitas apie antiuždegiminę mitybą rengianti šeimos gydytoja endobiogenikos ...

Roma Macijauskaitė

Dažnai parduotuvėje ar iš ūkininko įsigytą vištą pjaustome dalimis – kai ką ruošiame iškart, kitas dalis dedame į šaldiklį. Virtuvės šefė, studijos „God Food“ steigėja Aistė Švetkauskė dalijasi patarimais, kokios vištos dalys vertingiausios, kokias galima valgyti, tačiau itin retai, o ką derėtų iška...

Roma Macijauskaitė

Aistę Švetkauskę pelnytai galima vadinti viena iš sveikos mitybos pradininkių Lietuvoje – jau daugiau kaip prieš 13 metų ji ėmė domėtis, kaip maistą ruošti ir su ką su kuo derinti, kad būtų ne tik sveika, bet ir skanu. „Tai labai svarbi sąlyga, nes jei maistas nebus skanus, daryk, ką nori – jo neval...

Molekulinės virtuvės šefė, dažnai televizijų laidose, interneto portaluose ir spaudoje matoma žinoma moteris Aistė Švetkauskė drauge su komanda penktadienio vakarą bičiulius ir klientus sukvietė į dar dažais kvepiančią sveiko maisto gaminimo studiją.

Nacionalinė akvakultūros ir žuvų produktų gamintojų asociacija

Artėjančios šventės daugelį priverčia pasimuistyti kelnėse. Kaip ir kasmet laukia tikras maisto maratonas – riebios mišrainės, karbonadai, saldus kisielius ir kiti gardėsiai, su kuriais siejame sotų Kalėdinį stalą. Kad netektų po švenčių apmaudžiai stoti ant svarstyklių tik tam, kad išvysti dešimčia...